000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00527nam a2200205 i 4500 |
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA |
Campo fixo de descrición física |
ta |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
081121s2003 sp a e spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
B 30960-2003 |
ISBN |
ISBN |
849611872X |
|
-- |
PBM059 |
CDU |
CDU |
641.5 |
-- |
2000 |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Cocina africana paso a paso |
Autores |
/ [redacción, Teresa Mas ... [et al.]] |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Barcelona |
Editorial |
: Sol 90 |
Data de publicación |
, 2003 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
118 p. |
Outras características físicas |
: il. cor |
MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
( Sabores del mundo |
Número de volume |
; 8 ) |
|
-- |
PEC027 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |